Siden er under opbygning...

 Kontakt

 

 E-mail: fs-alt@fs-alt.dk

 

 Formand, Erik Bach:

 26 29 38 66

Parti program

1) Folkesocialistisk Alternativ (FA) er et folkesocialistisk parti. Vi arbejder for socialisme i Danmark og resten af verden.


2)Vi tager udgangspunkt i et samfundssyn baseret på en klasseorienteret analyse af økonomien og den deraf udviklede politiske struktur.

FA bygger på demokratiske og solidariske værdier, marxistisk samfundsanalyse samt en antiautoritær og ikke-elitær tilgang til politik...

Other Information

    Quick Links

 

 

Pressemeddelelse 13/11-08:

"Er SF ved at sælge ud af den sidste del af EU-forbeholdene?", spørger Erik Bach, formand for Folkesocialistisk Alternativ.

"Med udmeldingen om at SF er modstander af euroen i "dens nuværende form", fjerner SF sig fra Holger K. Nielsens demokrati-baserede argument fra år 2000, hvor han ved afslutningsdebatten op til Euro-afstemningen anbefalede et nej, bl. a. med den begrundelse at indførelsen af en fælles mønt vil betyde en udvikling i retning af Europas Forenede Stater(citeret i Orientering d. 30/10-08). Indførelsen af euroen vil fortsat være et væsentlig skridt i mod øget politisk integration i EU. SF lægger op til at kunne acceptere ophævelsen af euro-forbeholdet ad åre. SFs strategi synes af være at sælge ud af EU-forbeholsene for at gøre sig regeringsduelig i socialdemokraternes og de radikales øjne", afslutter Erik Bach.

 

                    Flere pressemeddelelser på vej...
Copyright ® 2003 CompanyName.com  
Folkesocialitsisk Alternativ